HIZLI VE GÜVENLİ ALIŞVERİŞ! ÜCRETSİZ KARGO İMKANI! TÜRKİYE'NİN KADIN GİYİM BUTİĞİ!

Puantiye Elbise Modelleri

2022-06-18

Puantiyeler hem şıklığın hem de 80’ler modasının elit bir sembolü. Genellikle siyah elbiselerin üzerindeki beyaz yuvarlak halkalar şeklinde günümüze kadar ulaşan puantiye elbise modelleri bu sezonun kış modasında da trend bir görünüm kazandı.

Vücut fazlalıklarını gizleyerek kadınlara şık bir görünüm kazandıran bu elbiselerin en önemli özelliği modacıların pek çok kreasyonunda yer verir hale gelmesinden kaynaklanıyor. Özel bir günde tarzınızı ön plana çıkarırken spor-şık modasından ödün vermek istemiyorsanız puantiyeleri tercih edebilirsiniz.

Puantiyenin Büyüsünü Yakalayın

Ağırlıklı olarak siyah ve siyah tonu aksesuarlarla kombinlenen bu tip elbiselerde farklı tonlara da rastlamak mümkün. Pembe üzeri beyaz puantiyelerin üzerinizde yarattığı vintage görünümle tarzınızı ön plana çıkarabileceğiniz gibi derin yırtmaç detayı ile dikkat çeken bir elbisenin üzerinizdeki duruşu tüm dikkatleri tek bir noktada toplayabilmekte.

Partiler ve özel davetlerde dikkat çeken bir puantiyeli elbisenin 2016 modasında daha çok uzun etek kesimlerinden oluştuğu görmekteyiz. Degaje kısmındaki yırtmaç detayı ve eteklerdeki pile hareketliliği sezona farklı bir hava katarken taşlarla işlemeli bir modelle modayı yaından takip ettiğinizi gösterebilmektesiniz.

Beyaz Üzeri Siyah Puantiyeler

Modeli ve markası fark etmeksizin pek çok tasarımcının vitrinlerinde yer vermeye alışık olduğu puantiyeli elbise modelleri arasında beyaz üzerinde siyah puantiyeler de dikkat çekiyor. Vücut hatları zayıf, bel ve basen bölgesinde fazlalıkları bulunmayan kadınların tercihi haline gelen bu modelin en önemli avantajlarından biri de hiç şüphesiz ki tarzıyla sempatik bir görünüm oluşturmasından kaynaklanıyor.

Siz de özel bir günde elbise seçiminizi puantiyenin eskimeyen tarzından yana yapabileceğiniz gibi moda ikonlarının önerilerini dikkate alabilir, giyeceğiniz kıyafetin modelini seçerken bu klasik akımın bir temsilcisi olarak kombinlerinizde feminen bir duruş sergileyebilirsiniz. Unutmamalısınız ki klasik ve unutulmaz bir tarz herkesin dikkatlerini üzerinize çekecektir.